e-sportshop.pl
Twój koszyk
Twój koszyk:
Suma: 0,00 zł
Ilość przedmiotów: 0

Kategorie:

AKROBATYKA I GIMNASTYKA BADMINTON FILA FITNESS GOGLE ZIMOWE AKCESORIA DO GIER I ZABAW REKREACYJNYCH GRY ZESPOŁOWE GWIZDKI IMPREGNATY DO ODZIEŻY I OBUWIA, ŚRODKI DO PRANIA I PŁUKANIA, ODŚWIEŻACZE KASKI ROWEROWE KASKI ZIMOWE KSIĄŻKI I FILMY LEKKOATLETYKA LEKKOATLETYKA DLA DZIECI NARCIARSTWO BIEGOWE NARCIARSTWO ZJAZDOWE NARTOROLKI / ROLLSKI NORDIC WALKING NURKOWANIE OKULARY SPORTOWE PIŁKI PŁYWANIE POMIAR CZASU I ODLEGŁOŚCI PSYCHOMOTORYKA SMARY I ARTYKUŁY SERWISOWE SUP / PADDLE BOARD SURFSKATE / DESKOROLKA TENIS TERAPIA TREKKING TYCZKI I PŁACHTY SLALOMOWE WYPRZEDAŻ

Polityka prywatności w e-sportshop.pl

 OCHRONA PRYWATNOŚCI I DANYCH OSOBOWYCH

W związku z rozpoczęciem obowiązywania nowych przepisów dotyczących ochrony danych osobowych, czyli tzw. RODO (ogólne rozporządzenie o ochronie danych osobowych) pragniemy poinformować, iż Państwa dane znajdują się w naszej bazie i przetwarzamy je jako Administrator, w celu realizacji łączących nas umów biznesowych. Jednocześnie pragniemy zapewnić, iż przykładamy dużą wagę do ochrony Państwa prywatności i traktujemy Państwa dane z należytą starannością i zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami.

  1. Administratorem Państwa danych osobowych jest ELEPHANT PRO – SPORT Sp. J., ul. Tenisowa 18, 53-033 Wrocław, NIP: 897-00-27-989, Regon: 930210000
  2. Klienci mogą nawiązać kontakt z Inspektorem Ochrony Danych ( IOD ), wyznaczonym przez ELEPHANT PRO- SPORT Sp. J. za pośrednictwem nr telefonu: 609 299 252, 71 372 30 73 lub poczty elektronicznej: sklep@elephant.pl
  3. Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu: realizacji zamówień, w tym rejestracji konta internetowego, w celach marketingowych, w celu przekazania ich podmiotom trzecim ( biuro rachunkowe, firma kurierska, Poczta Polska) ( art. 6 ust. 1 lit. b RODO ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.)
  4. Państwa dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany ani nie będą przekazywane do państwa trzeciego.
  5. Państwa dane osobowe będą przechowywane przez czas obowiazywania umowy a także po jej zakończeniu w celach: dochodzeń roszczeń w związku z wykonywaniem umowy, wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, w tym w szczególności podatkowych i rachunkowych.
  6. Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu.
  7. Mają Państwo prawo wniesienia skargi do GIODO/ Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych gdy uznacie, iż przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.